Anasayfa / Genel / ‘ÖNCELİĞİMİZ ZEYNEP NAZ’IN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI’

‘ÖNCELİĞİMİZ ZEYNEP NAZ’IN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI’

Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yaşanan talihsiz kaza sonrası özellikle sosyal medya üzerinden iftira ve hakarete varan yorumlara maruz kalan sürücünün ailesinden açıklama geldi. Aileden yazılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yaşanan talihsiz kaza en az Sarıkaya ailesi kadar bizlerin de yüreğini yaktı. En büyük dileğimiz genç kızımız Zeynep Naz Sarıkaya’nın bir an önce sağlığına kavuşmasıdır.
Kazanın oluş şekli tüm detaylarıyla bilinmeden özellikle sosyal medyadan yoruma dayalı olarak asılsız iddiaların oluşturulması bizi yine derinden yaralamaktadır. Kaldı ki bu yorumlar,  hukukun adalet düzeni içerisinde işlemesine de bir katkı sağlamayacaktır.
Kazanın yaşandığı ilk andan itibaren olayın her anında takipçi olarak genç kızımızın sağlığına kavuşması için yapabileceğimiz her türlü adımı atmaya hazır olduğumuzu Sarıkaya ailesine ve tüm yetkililere aktardık. Ancak kamuoyunda yaratılan kaçma şüphesi, ailenin tehdit edilmesi ve kızımızla ilgilenmemek gibi olumsuz iddialar doğruyu yansıtmamaktadır.
Bu zorlu süreçte 7/24 Hastanede tedavi sürecini takip etmekteyiz ve sonuna kadar da takipçisi olacağız. Aile olarak en önceliğimiz kızımızın yeniden eski sağlığına kavuşmasıdır.
Elim kaza ile ilgili hukukun vereceği tüm karar başımızın tacıdır.
Dualarımız kızımız Zeynep Naz Sarıkaya için.
Ailemiz bu süreçte üzerine düşen tüm sorumluluğu eksiksiz biçimde yerine getirecektir.  Tüm kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Kontrol et

EMEK VE BAĞLARBAŞI DA ŞENLENDİ

Osmangazi Belediyesi’nin dağ ve ova köyleri için hazırlayıp ilçe merkezindeki mahallelere taşıdığı ‘Mahallemizde Şenlik Var’ …

https://www.osmangazi.bel.tr/
https://www.osmangazi.bel.tr/

Advertisement