Anasayfa / Genel / TARIM PEYZAJ’A 27 YENİ ARAÇ

TARIM PEYZAJ’A 27 YENİ ARAÇ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarım Peyzaj A.Ş. bünyesine dahil edilecek olan 27 araç için tören düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarım Peyzaj A.Ş. bünyesine dahil edilecek olan 27 araç için tören Tarım Peyzaj A.Ş. Yönetim Binası’nda gerçekleştirildi. Tarım A.Ş’nin ev sahipliğinde düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tarım Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Sedat Akar, Bursa Kent Konseyi Başkanı Ertuğrul Aksoy, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Fevzi Çakmak katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tarımsal kalkınma ve kırsal bölgelerde verimliliği artırma amacıyla gerçekleştirilen toplantıda önemli mesajlar verdi. Başkan Bozbey, “Bursa’mızda kırsal kalkınmayı ve katma değeri yüksek tarımsal ürünleri desteklemek amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz. Sizlerin burada olması ve bu girişimlerin devam etmesi son derece önemlidir” dedi. Bursa’nın tarımsal potansiyelini vurgulayan Başkan Bozbey, “Bursa dağıyla, ovasıyla, tarımıyla, turizmiyle, sanayisiyle, deniziyle ve kültürüyle çok önemli bir kenttir. Kaybedilen değerleri geri kazanmak için başlattığımız çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu. Tarımın stratejik önemini bir kez daha hatırlatan Bozbey, pandeminin tarımın ne kadar hayati olduğunu gösterdiğini belirtti. Ayrıca Başkan Bozbey, “Pandemide aklımıza ne makine geldi, ne araçlar. Gıdaya ve suya erişimi düşündük. Bu da tarımın ne kadar önemli olduğunu bize gösterdi” ifadelerini kullandı. Tarımda sosyal belediyecilik anlayışının önemine dikkat çeken Başkan Bozbey, “Sosyal belediyecilik, yanıt verme ve sosyal adaleti sağlama çabalarını içerir. Bu anlayış, tarımsal kalkınma açısından da büyük bir öneme sahiptir” dedi. Tarımsal üretimi desteklemenin, yerel ekonomiyi canlandıracağını ve tarım ürünlerinin çeşitlenmesine olanak tanıyacağını belirten Başkan Bozbey, “Özellikle Bursa gibi tarım açısından zengin bir bölgenin sosyal belediyecilik anlayışıyla güçlendirilmesi çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Kontrol et

EMEK VE BAĞLARBAŞI DA ŞENLENDİ

Osmangazi Belediyesi’nin dağ ve ova köyleri için hazırlayıp ilçe merkezindeki mahallelere taşıdığı ‘Mahallemizde Şenlik Var’ …

https://www.osmangazi.bel.tr/
https://www.osmangazi.bel.tr/

Advertisement