Anasayfa / Genel / ÖLÜM ÜZERİNE ALEM PARASI KONUŞMAK!

ÖLÜM ÜZERİNE ALEM PARASI KONUŞMAK!

Ölüm üzerine alem parası pazarlığı…. Kulağa korkunç geliyor değil mi? Üstelik bu ölüm pazarlığı gözlerini dünyaya yeni açmış bir bebek için yapılıyor…. İnanılmaz… Yani bir insan olarak bunu konuşuyor olmak bile içimizi yakarken bunu yapan insan müsvetteleri nasıl rahat rahat onca yıl bu işleri yapmışlar? Hiç mi içiniz sızlamadı hiç mi insanlığınızdan utanmadınız? Son bir ayda ülkemizde yaşananlar öyle böyle değil… Melek olan küçük Narinimizin acısı ile başlayan süreçte insan kasabı Semih Çelik’in hunharca katlettiği iki genç kızımız ve şimdi yeni doğan çetesi… Neden? Ne ara bu noktaya geldi bu ülke? Bir vatandaşımızın sokak röpartajında verdiği ifade ne kadar yerinde… ‘Sosyal çürüme’ olarak nitelendirmişti vatandaşımız olanları… Sadece sosyal çürüme değil, ahlaki yıkılış, ekonomik çöküş de buna dahil. Bitsin artık bu son olsun dedikçe bir önceki acıyı unutturacak daha akıl almazı baş ucumuzda bitiyor… Bu ülke bunu hak etmiyor… Bir de Bursamızda yaşanan bir kazaya değinmek istiyorum. Melek olan bir diğer kızımız Zeynep Nas Sarıkaya’yı son yolculuğuna uğurladık maalesef… Gerçekten bir aile için çocuğunu kaybetmek tarifi mümkün olmayacak bir acıdır. Buna katılmamak olmaz. Ancak Sarıkaya’nın ölümüne neden olan 18 yaşındaki genç ve ailesi hakkında yapılan bir çok hakarete varan yorumda Türkiye’de yaşanan sosyal çürümenin örneği. Kazanın başından itibaren yurtdışına kaçırılma hikayesini dek bir çok iftira ve hakarete maruz kalan aile hem Zeynep Nas Sarıkaya’nın ölümü ile yıkıldı hem de çocuklarının böyle bir olaya karışması ile büyük üzüntü yaşadı. Herkes için büyük yıkımlara neden olan bu olay için her iki aileye de sabırlar diliyorum.
Bu arada yazımı noktalamadan önce bugün 19 Ekim Mutarlar Günü. Bu anlamlı günde mahallesi için özveri ile çaba veren tüm değerli muhtarlarımızın emeklerine teşekkür ediyorum. Muhtarlığı ekmek kapısı değil hizmet kapısı olarak görenlere selam olsun….

Kontrol et

OSMANGAZİ’DE YENİ KREŞİN TEMELİ ATILDI

Osmangazi’ye eğitim alanında kalıcı eserler kazandırma devam eden Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesinde inşa edilecek olan …

https://www.osmangazi.bel.tr/
https://www.osmangazi.bel.tr/

Advertisement